PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Ana Mirković

Ana Mirkovic

Ana je direktorka za komunikaciju sa klijentima u digitalnoj agenciji Razor i savetnik za digitalnu komunikaciju u UNICEF Serbia. Završila je master studije psihologije i trenutno je student doktorskih studija na Univerzitetu za mir Ujedinjenih nacija na Katedri za strateški menažment.

Znanje u oblasti komunikacije usavršavala je pohađajući brojne specijalističke kurseve, a tokom višegodišnje profesionalne karijere kreirala je i realizovala brojne komunikacijske strategije, zatim advertajzing, PR i digitalne kampanje.

Ana je takođe predavač na Cambridge programu BusinessAcademy, ITAcademy, kao i na Londonskom Institutu za liderstvo i Menadžment.

Kao predavač na BA Professional, polaznicima prenosi veštine izgradnje uspešnih odnosa sa klijentima i medijima, kao i veštine efikasne poslovne komunikacije, i to na kursevima: Osnove odnosa s javnošću i promocija, Stil i personalni marketing, Inteligencija, Efektivna poslovna komunikacija, Odnosi s medijima, Korporativne komunikacije, Interkulturalne komunikacije i Online odnosi s javnošću.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2018. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top