PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Bojana Andrić

Dejan Vukovic

Bojana radi kao direktor fotografije, snimatelj i fotograf igranih i dokumentarnih filmova, kampanja, reklamnih i muzičkih spotova, kao i promo filmova, TV serija.

Diplomirala je filmsku i TV kameru 2007. godine na Akademiji umetnosti, u klasi profesora Radoslava Vladića.

Njene pokretne slike videlo je preko pola miliona bioskopskih gledalaca, a tokom svoje dosadašnje karijere radila je mnogobrojnim filmovima. Među njima se ističu zapažena ostvarenja Mali Budo i Jesen samuraja koje potpisuje kao direktorka fotografije, Čarlston za Ognjenku, S/Kidanje, Odbačen, Flert. Među televizijskim angažmanom publici je najpoznatiji onaj za seriju Andrija i Anđelka.

Višestruko je nagrađivana na polju filma, videa i fotografije, i poseduje podjednako iskustvo na analognim i digitalnim formatima. Izlagala je na više grupnih izlozbi, učestvovala i bila nagrađivana na nekoliko filmskih festivala. Pohađala je masterklas predavanja iz igranih i dokumentarnih oblasti.

Jedna je od osnivača „Omnibus” studija i produkcije „Kinematografska Kuća”. Kandidat je za člana SAS-a (Srpska Asocijacija Snimatelja), predsednik UO VAKUM-a (Valjevska Kulturna Mreža), ko-osnivač festivala VFS (Valjevski Filmski Susreti).

Na BA Professional predaje na kursu Digital Photography.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2017/18 je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top