PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Dragan Varagić

Dragan Varagic

Dragan Varagić je bloger, online strateg, profesionalni predavač i savetnik iz oblasti poslovne primene Interneta. U internet poslovanju je od 1998. godine.

Vlasnik je konsalting agencije iz oblasti poslovne primene Interneta - P2 Internet, zatim najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji "Pretraga i prezentovanje" i sajta www.pretraga.rs. Autor je bloga www.draganvaragic.com, kao i bloga i video servisa Predavanja.draganvaragic.com. Vodi još i blog i servis za online distribuciju PR saopštenja PRobjave.com.

Osnivač je projekta www.bloggersnetwork.org.rs i partner na projektu jednogodišnjih studija neformalnog obrazovanja Internet Academy. Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja www.iimeuro.uns.ac.rs, FTN, Novi Sad.

Tokom svoje bogate karijere bio je i saradnik u časopisu Taboo, zamenik glavnog i odgovornog urednika časopisa Internet ogledalo, kolumnista u novinama Danas, pisao za Ekonomist i E-magazin, itd. Bio je i član žirija na domaćim i internacionalnim festivalima advertisinga kao što su Festival Idea 2003, ArtTech, WebFest i drugi.

U svom dugogodišnjem poslovanju, Dragan je sarađivao sa brojnim svetskim kompanijama kao što su Coca Cola, Telenor, Societe Generale, IFC – World Bank Group, Nemačka privredna komora, Telekom, Erste banka i mnoge druge.

Autor je nekoliko knjiga: Kako do posla u 21. veku, Vodič kroz raj i pakao internet marketinga, kao i besplatne pdf knjige Blog osnove. Urednik je srpskog izdanja knjige Poslovanje brzinom misli, Bil Gejtsa.

Na BA Professional predaje na kursevima Internet makreting i Osnove elektronske trgovine.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2017/18 je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top