PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Miodrag Kostić

Miodrag Kostic

Miodrag Kostić je suvlasnik i direktor kompanije Veza d.o.o. koja se bavi konsaltingom u oblasti poslovanja, IT marketinga i PR-a. Sertifikovani je CMC trener u oblasti menadžmenta, direktne i retail prodaje i razvoja elektronskog poslovanja.

Miodrag je završio Mašinski fakultet u Beogradu, a poseduje još sertifikate Univerziteta Brighton u Velikoj Britaniji i European Movement International Training Academy u Belgiji. Njegovo bogato radno iskustvo odlikuje 20 godina poslovanja u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je poslovao na liderskim pozicijama nekoliko kompanija, a onda osnovao i rukovodio konsalting kompanijom "Web Consulting Honolulu". Po povratku u Srbiju ističe se na poziciji marketing direktora Verat.neta, tada vodećeg internet provajdera, da bi potom pokrenuo svoju agenciju za savetovanje.

Član je Udruženja poslovnih konsultanata Srbije. Objavio je preko 150 novinskih i internet članaka.

Svoje stručno poznavanje menadžementa, unapređenja prodaje, preduzetništva i konsaltinga polaznicima BA Professional prenosi kroz nekoliko kurseva: Lična prodaja, Tehnike prodaje, Prodajni proces, Telefonska prodaja i Konsultativna prodaja.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2017/18 je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top