PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Predavači

Andreja Milkić

ACCOUNT MENADŽMENT

Andreja Milkic

Andreja je account direktor u jednoj od najpoznatijih svetskih marketing agencija, Leo Burnett. Iskustvo u marketingu, produkciji i menadžmentu u industriji zabave stekao je radeći za kompanije kao što su Warner Music, Warner Bros. Pictures, RTV B92. Član je IAA Serbia.

Više

Aleksandar Đurović

Promet nekretnina

Aleksandar Djurovic

Aleksandar je stručnjak u oblasti prometa nekretninama, marketinga i prodaje. Iskustvo je stekao u sferi poslovnog pregovaranja, razvoja biznis strategije, strateškog i projektnog planiranja u kompanijama NLB group, Hypo Alpe Adria Banka, NCH Capital Inc. New York itd.

Više

Marko Prokić

VIZUELNI IDENTITET

Marko Prokic

Marko je iskusni kreativac. Trenutno je angažovan na poziciji kreativnog direktora u uspešnoj marketinškoj agenciji – Wireless Media, a pre toga, svoju stručnost i ideje pokazao je kao art direktor u beogradskoj agenciji McCann i agencijama Wunderman i Extracake Pra u Dubaiju.

Više

Ana Mirković

Komunikacija u poslovanju

Ana Mirkovic

Ana je direktorka za komunikaciju sa klijentima u digitalnoj agenciji Razor i savetnik za digitalnu komunikaciju u UNICEF Serbia. Kao predavač na BA Professional preneće vam veštine izgradnje uspešnih odnosa sa klijentima, medijima i efikasne poslovne komunikacije.

Više

Tijana Pantelić

Account planning

Tijana radi kao account manager u kreativnoj agenciji Domino Communications, gde sarađuje sa svetski poznatim brendovima. Po obrazovanju je diplomirani novinar-komunikolog, a pre uspešne karijere u svetu advertajzinga radila je nekoliko godina u medijima.

Više

Đorđe Jančić

Advertising i SEO

Djordje Janicic

Đorđe je vlasnik agencije Holistic Web Marketing i konsultant iz oblasti internet marketinga. Stručnjak je u oblasti optimizacije sajtova za pretraživače, kreiranja i upravljanja i online kampanja oglašavanja, kao i kompletne strategije online nastupa kompanija.

Više

Ana Jurčić

Osnove menadžmenta

Ana Jurcic

Pored doktorskih studija u Beogradu, dr Ana Jurčić završila je program za usavršavanje i razvoj nastavnog osoblja na Džordž Vašington univerzitetu. Sertifikovani je predavač Triple S Learning programa obuke i nadzornik testova sposobnosti Blumberg Instituta iz Njujorka.

Više

Nemanja Stamenčić

Menadžment stejkholdera

Nemanja Stamencic

Nemanja je iskusni stručnjak u upravljanju projektima, koji je izgradio karijeru radom u bankarstvu, naftnoj industriji, informacionim tehnologijama i telekomunikacijama. Poseduje prestižni PMP sertifikat. Jedan je od osnivača pokreta Evropa Nema Alternativu.

Više

Mirjana Gomilanović

Odnos sa klijentima

Mirjana

Mirjana je vlasnik i direktor konstalting i couching Agencije za razvoj potencijala „One2grow”. Ima bogato iskustvo u edukaciji u oblasti konsaltinga, mendažmenta i razvoja zaposlenih u velikim kompanijama. Poseduje nekoliko internacionalnih sertifikata za couching.

Više

Miodrag Kostić

Prodajni proces i tehnike

Miodrag Kostic

Miodrag Kostić je suvlasnik konsalting kompanije Veza d.o.o. Poseduje cenjeni CMC sertifikat za konsultanta. Dugogodišnji je trener za prodaju, menadžment, internet marketing i razvoj elektronskog poslovanja. Član je Udruženja poslovnih konsultanata Srbije.

Više

Milica Jovanović

Strategijsko upravljanje

Milica Jovanovic

Milica je specijalista za oblasti strategijskog upravljanja mikroekonomskim sistemima i ekonomske psihologije. Osnivač je i direktor firme OMNI GROUP. Autor je metodologije oporavka različitih tipova preduzeća u specifičnim uslovima tranzicije.

Više

Aleksandar Drenovac

Projektni menadžment

Aleksandar Drenovac

Aleksandar je izvršni direktor ICT kompanije One Click Solutions i konsultant i trener na brojnim projektima. Bavi se upravljanjem projektima, unapređenjem i optimizacijom poslovanja, uspostavljanjem sistemskog pristupa i razvojem i vođenjem timova.

Više

Jovan Ničić

Menadžment ljudskih resursa

Jovan Nicic

Jovan je psiholog sa iskustvom u oblastima upravljanja ljudskim resursima, zapošljavanja, karijernog vođenja i razvoja, obrazovanja odraslih i psihologije rada. Tokom bogate karijere radio je sa vladinim, nevladinim, profitnim i neprofitnim organizacijama.

Više

Anđelka Radovanović

Regulative u prometu nepokretnosti

Andjelka Radovanovic

Anđelka je diplomirani pravnik i višegodišnji stručnjak u oblasti Zakonske regulative u prometu nepokretnosti. Članica je Advokatske komore Beograda i radi kao advokatica pri nevladinoj organizaciji PRAXIS, a vodi i svoju samostalnu advokatsku praksu.

Više

Nemanja Antić

Finansijski menadžment

Nemanja Antic

Nemanja je licencirani broker, a iskustvo je stekao u finansijskim sektorima brojnih kompanija, među kojima je i Agencija za privatizaciju Republike Srbije. Vlasnik je i direktor kompanije Advanced Products Group, koja se bavi finansijskom analizom i konsaltingom.

Više

Nevenka Popović Šević

Marketing ekspert

Nevena Popovic Sevic

Nevenka je marketing stručnjak, sa više od 25 godina iskustva u oblasti marketinga i odnosa sa javnošću u sferi nevladinog sektora, privrede i edukacije. Učestvovala je u brojnim međunarodnim konferencijama. Nosilac je diplome I i II stepena IPRA u oblasti public relations edukacije.

Više

Dejan Vuković

Copyrights

Dejan Vukovic

Dejan je diplomirani pravnik, specijalista iz korporativnog upravljanja i radi kao korporativni advokat. Partner je u cenjenoj advokatskoj kancelariji, a njegovo višegodišnje iskustvo odlikuje uspešno zastupanje klijenata iz oblasti poslovnog prava.

Više

Sanja Knežević

Inovativnost i organizacija posla

Sanja Knezevic

Sanja koordiniše strategijama i realizacijom digitalne komunikacije u kompaniji Ringier Axel Springer Serbia. Diplomirani je arheolog i uspešni preduzetnik u sferi seoskog turizma. Tvorac je i menadžer etno-sela Latkovac, jednog od najposećenijih turističkih mesta u Srbiji.

Više

Ana Starčević

Efektivne tehnike pisanja

Ana Starcevic

Ana koordiniše marketinške aktivnosti sektora Novi projekti u kompaniji LINK group. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka, a njenu karijeru odlikuju uspešni angažmani u nekoliko medijskih kuća, te rad na izgradnji efektivne poslovne komunikacije sa različitim ciljnim grupama.

Više

Ariel Milošević

Pregovaranje i lobiranje

Ariel Milosevic

Ariel je diplomirao u oblasti međunarodnog prava i poseduje bogato iskustvo u upravljanju regionalnim i globalnim projektima, logistici i procesima snadbevanja. Osim toga, ima iskustvo u radu sa vladinim, nevladinim, međunarodnim organizacijama i privatnim sektorom.

Više

Sandra Savanović

Organizacija vremena

Dejan Vukovic

Sandra je predsednik asocijacije CEFE Srbija. Ekonomista po obrazovanju, Sandra više od decenije radi kao trener poslovnih veština i konsultant za lokalni ekonomski razvoj. Sertifikovani je NLP Business Practitioner, međunarodni trener i trener trenera.

Više

Nenad Ljubisavljević

Međuljudski odnosi u organizaciji

Nenad Ljubisavljevic

Nenad je diplomirani psiholog, koji se bavi selekcijom i regrutovanjem kandidata. Tokom svoje dugogodišnje karijere vršio je intervjue i selekcije za pozicije počev od manualnih radnika do top menadžmenta za potrebe malih i srednjih preduzeća, kao i multinacionalnih kompanija.

Više

Velimir Dedić

IT poslovanje

Velimir Dedic

Velimir preko dvadeset godina predaje u oblasti informacionih tehnologija. Bavi se istraživanjem i praktičnom primenom IT-ja u edukaciji, posebno u učenju matematike. Autor je nekoliko udžbenika i većeg broja naučnih i stručnih radova, projekata i softverskih rešenja.

Više

Ljiljana Vučetić

Online novinarstvo

Ljiljana Vucetic

Ljiljana je višegodišnji novinar i stručnjak za odnose s javnošću i marketing. Uređivala je nekoliko online sajtova, radila je na rukovodećim pozicijama nekih od najposećenijih sajtova kod nas i pomaže promociji i aktivno pomaže izgradnju brenda brojnih online medija.

Više

Zoran Grubišić

Osnove ekonomije

Zoran Grubisic

Zoran poseduje zvanje međunarodnog eksperta za vrednovanje investicionih projekata i zvanje ovlašćenog procenjivača vrednosti kapitala. Dugogodišnji je profesor u oblasti ekonomije. Autor je nekoliko udžbenika i monografija, kao i naučnih i komercijalnih projekata.

Više

Jelena Radovanović

Kreiranje i distribucija online sadržaja

Jelena Radovanovic

Jelena je stručnjak za internet marketing sa iskustvom u pisanju za web na srpskom i na engleskom jeziku. Uspešno je vodila brojne online projekte, a široj publici je poznata po svom blogu „Može i ovako”, koji obiluje edukativnim i inspirativnih tekstova u oblasti copywritinga.

Više

Svetislav Paunović

Liderstvo

Svetislav Paunovic

Svetislav je doktor ekonomije sa višedecenijskim iskustvo u radu na projektima privrednog razvoja, poslovnog restrukturiranja i ocene investicionih programa preduzeća. Svoje stručno znanje kroz profesorski angažman prenosi novim generacijama već dugi niz godina.

Više

Ivan Đorđević

Video montaža i produkcija

Ivan Djordjevic

Kao stručnjak za audio i video produkciju, Ivan više od 20 godina edukuje radijske i televizijske tehničare, snimatelje, montažere i novinare. Sertifikovani je BBC trener, a iskustvo je sticao radeći za RTS, Tanjug i veliki broj privatnih produkcijskih studija i agencija.

Više

Bojana Andrić

Digital Photography

Bojana Andric

Bojana radi kao direktor fotografije, snimatelj i fotograf igranih i dokumentarnih filmova, kampanja, reklamnih i muzičkih spotova, kao i promo filmova, TV serija. Višestruko je nagrađivana na polju filma, videa i fotografije, a ima iskustvo i na analognim i na digitalnim formatima.

Više

Dragan Varagić

Internet poslovanje

Dragan Varagic

Dragan je stručnjak za internet marketing i e-trgovinu. Vlasnik je konsalting agencije iz oblasti poslovne primene interneta, zatim najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji „Pretraga i prezentovanje” i sajta www.pretraga.rs. Vodi blog i servis za online distribuciju PR saopštenja.

Više

Jovana Stojanović

Arhitektonsko-urbanistički aspekti

Jovana Stojanovic

Jovana je diplomirani inženjer arhitekture. Tokom višegodišnje karijere dizajnirala je i realizovala radove na nekoliko enterijera u Beogradu i Novom Sadu. Poseduje zvanični Autodesk Certified Professional sertifikat za program AutoCAD.

Više

Zoran Imširagić

Grafički dizajn

Zoran Imsiragic

Zoran se više od dve decenije bavi grafičkim dizajnom, kao i profesionalnom obukom u ovoj oblasti. Stručnjak je za rad sa brojnim softverima za dizajn štampanih materijala. Sertifikovani je Adobe ekspert i Adobe trener za Adobe CS i Adobe CC programe.

Više

Jelena Purić

Online menadžment

Jelena Puric

Jelena je osnivač i direktor internet portala za online kupovinu, akcije i popuste KupiMe.com. Njeno dugogodišnje iskustvo u menadžmentu i e-trgovini odlikuje još rad na rukovodećim pozicijama u Telenoru, advertising agenciji Moving Board Group i RTV Jagodina.

Više

Predrag Maksic

Dizajn i Croky crtanje

Predrag Maksic

Predrag je stručnjak u oblasti dizajna, sa iskustvom u radu na projektima u Srbiji, Nemačkoj, UAE, SAD itd. Masterirao je na Washington State University, a doktorand je postao na Univerzitetu umetnosti u Beogradu. Sertifikovani je Autodesk ATC instruktor za 3ds Max i Fusion 360.

Više

Jasna Kamatović

Social media in advertising

Jasna Kamatovic

Jasna je ekspert u marketingu i tržišnim komunikacijama. Radi u kompaniji INOSENS, koja se bavi inovacijama u poljoprivrednom poslovanju kod malih, srednjih i velikih preduzeća. Predsednica je Upravnog odbora poslovnog udruženja Vojvodina ICT Cluster.

Više

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2018. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top