PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Sanja Knežević

Sanja Knezevic

Sanja koordiniše strategijama i realizacijom digitalne komunikacije u kompaniji Ringier Axel Springer Serbia. Kao tvorac i menadžer etno-sela Latkovac, uspešno se bavi seoskim turizmom.

Diplomirala je arheologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a nakon studija vraća se rodni Aranđelovac i sprovedi u delo svoju preduzetničku ideju u oblasti seoskog turizma. Sanja je osmislila i sprovela rekonstrukciju sela Latkovac, starog 200 godina, i pretvorila ga u jedno od najposećenijih turističkih mesta u Srbiji.

Pokretanje sopstvenog biznisa omogućilo joj da u poslu spoji svoje četiri velike ljubavi: arheologiju, selo, turizam i kulturni menadžment.

Od otvaranja etno-sela, organizovala je brojne seminare, letnje kampove i specijalizovane treninge, kao i nekoliko festivala: Etnovizija – festival dečje etno-muzike, Zvuci sećanja – festival folk muzike, DREAM – festival klasične muzike.

Dobitnica je nagrade „Žena za sva vremena“, koju dodeljuje Opportunity banka s ciljem da podrži ženski biznis i da promoviše samozapošljavanje.

Na BA Professional polaznicima prenosi svoje iskustvo i upoznaje ih sa praktičnim veštinama kroz kurseve: Kreativnost i inovativnost, Planiranje i organizacija poslovnih događaja i akcija i Sponzorstvo.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2018. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top