PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Slavko Kovačević

Slavko Kovacevic

Dr Slavko Kovačević je 40 godina bavi stručnim i pedagoškim radom za različita područja marketinga i odnosa sa javnošću, sa preko 20 godina ličnog preduzetničkog iskustva. Predaje na Fakultetu dramskih umetnosti, kao i na Akademiji lepih umetnosti i multimedija. Specijalnost su mu promotivna strategija i komunikološki aspekti marketinga i PR-a, prodajno pregovaranje, upravljanje marketingom i vođenje promotivnih kampanja.

Predsedneva Udruženjem ekonomskih propagandista Srbije (UEPS) a nekoliko godina je predsednik žirija za dodelu priznanja propagadnim agencijama, oglašivačima i mas-medijima. Ima dvadeset godina ličnog preduzetničkog iskustva (IMC Consulting). Za potrebe privrede učestvovao je u izradi većeg broja stručnih studija iz oblasti marketinga i ekonomske propagande.

Autor je knjige BIG IDEA - Sve što je važno za dobru promociju kao i brojnih stručnih članaka, seminara i programa. Od strane žirija privrednih novinara knjiga BIG IDEA je proglašena za najbolju domaću knjigu iz oblasti marketinga 1996. godine. Stručni je saradnik većeg broja beogradskih marketinških agencija. Bio je kolumnista E-magazina.

Osmislio je i vodio programe brojnih seminara i poslovnih škola iz oblasti marketinga i PR-a, kao i specijalizaciju "Marketing u praksi" pri UEPS-u. Seminare i specijalizaciju "Marketing u praksi" je za dvadeset godina prošlo preko tri hiljade polaznika, uglavnom praktičara marketinga iz srpskih preduzeća i institucija.

U Privrednoj komori Jugoslavije/Srbije pet godina je vodio kurs unapređenja znanja "Upravljanje marketingom u praksi" koji su pohađali marketinški stručnjaci - praktičari iz većeg broja srpskih preduzeća, banaka i društvenih institucija.

Na BA Professional predaje na kursevima Upravljanje marketigom i Strateški marketing.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2017/18 je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top