ZVANIČNA GARANCIJA
VAŠEG ZADOVOLJSTVA

100% uspešna karijera nakon
školovanja na BA Professional

VAŠ USPEH JE NAŠA GARANCIJA

Sigurni smo u kvalitet programa na BA Professional i kompletnu uslugu koju dobijaju polaznici naše ustanove. Upravo zato, garantujemo vam da ćete za novac koji uložite u svoje profesionalno usavršavanje na BA Professional kao rezultat dobiti stručno znanje i kvalifikacije koje će vam doneti uspešnu budućnost u karijeri.

Ako nakon školovanja na BA Professional ne budete zadovoljni veštinama koje ste stekli, a prisustvovali ste na minimum 75% predviđenog fonda časova ili kompletirali 75% i više obaveza koje podrazumevaju pravila školovanja za učenje putem Distance Learning platforme, imate pravo da ponovo pohađate bilo koji od sedam programa BA Professional kao online polaznik, i to odmah sa narednom generacijom.

Garantujemo vam pronalazak posla!

Ako čak 12 meseci nakon završetka BA Professional i dalje tražite posao, što verujemo da se neće dogoditi, poklonićemo vam bilo koji od preostalih online kurseva. Na taj način, možete dodatno unaprediti svoje kvalifikacije u oblasti za koju smatrate da će vam pomoći prilikom zapošljavanja na željeno radno mesto.

Verujemo da će vam praktična znanja i veštine koje nude savremeno koncipirani programi BA Professional doneti samo jedno – USPEH I NAPREDAK U VAŠOJ PROFESIONALNOJ KARIJERI.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2018. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top