AKCIJA JE ZAVRŠENA, ALI I DALJE MOŽETE DA POŠALJETE SVOJU PRIJAVU!

Ukoliko nakon obrade pristiglih prijava ostane slobodnih mesta na smeru za koji ste zainteresovani, vaša prijava biće aktivirana i moći ćete da iskoristite sve pogodnosti ove akcije.

PRIJAVITE SE »

Jedinstvena akcija za vaše
DUPLO BOLJE ŠKOLOVANJE


Upišite jedan program na BusinessAcademy Professional dok traje Black Friday akcija i dobićete još jedan.
POTPUNO BESPLATNO!

Izaberite bilo koja 2 smera za najprofitabilnija zanimanja današnjice i duplirajte svoj uspeh. Nemate nikakvih ograničenja. Ovo je jedinstvena prilika da kreirate školovanje po svom izboru i postanete stručnjak za više oblasti, sa dva međunarodno priznata sertifikata.

Ne možete da se odlučite:
COPYWRITER ILI ONLINE PR?
Zašto ne oba?


Danas se na tržištu traže stručnjaci koji poseduju više profesionalnih veština i koji mogu da obave celokupan posao koji im je poslodavac poverio.

Postanite Advertising Account Manager i Advertising Marketing and Media Strategist, Event Manager i Advertising Creative Manager, Copywriter and Content Creator i Advertising Creative Manager ili napravite bilo koju drugu profitabilnu kombinaciju po svom izboru.


Za Vašu uštedu do 1370 evra.

BlackFriday 1 + 1 Regularna cena
za 2 programa
BlackFriday cena
za 2 programa
6 rata
Online školovanje 773 143

* Promotivne cene u tabeli važe za online polaznike, dok se navedeni iznosi školarina za tradicionalne polaznike uvećavaju za 50 evra.
POKLON KOJI MNOGI PRIŽELJKUJU


Polaznici BusinessAcademy Professional često, nakon jednog uspešno završenog programa, nastave svoje usavršavanje na još jednom odseku. Stečeno znanje upotpune novim veštinama i još više napreduju i zarađuju.

Sada, vi to možete potpuno besplatno.


Polaznici iz celog sveta


Šta sve dobijate školovanjem?


Besplatna podrška za učenje i napredovanje u karijeri
Ono što školovanje na BusinessAcademy Professional čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji će vam pomoći da ostvarite uspešnu karijeru.

#

Nastava u učionicama ili preko interneta. Koji god od ova dva modela obrazovanja izaberete, na kraju školovanja steći ćete znanja koja će vam omogućiti da brzo pronađete posao u struci.

#

Besplatno do svetski priznatih sertifikata. BusinessAcademy je jedina škola u regionu koju su najveće ustanove i organizacije izabrale za svog partnera i koja vas priprema za sticanje priznatih poslovnih sertifikata.

#

Savetnik za pomoć u učenju. Ukoliko tokom usavršavanja na BusinessAcademy Professional budete imali bilo kakvih poteškoća pri savladavanju gradiva, u svakom trenutku možete da se obratite Savetniku za pomoć u učenju.

#

Fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika. Pored kompletne obuke za sticanje poslovnih veština, dobijate i mogućnost da usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika za rad u inostranstvu.

#

Radno iskustvo po završetku školovanja. Imate mogućnost da nakon školovanja učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu, u okviru kog 3 meseca radite u kompaniji LINKgroup.

#

Pomoć pri zapošljavanju. Preko Centra za razvoj karijere dobijate posebne resurse, programe i seminare, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

#

Personal Development Program. Ovaj jedinstveni program dodatne obuke omogućava vam sticanje transverzalnih veština neophodnih za uspešno obavljanje budućeg posla.

#

Arhitektura saznanja. Ova nova metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, te je moguće da u roku od 6 meseci preuzmete veštine za koje su ranije bile potrebne jedna do dve godine.

#

BusinessAcademy Professional iOS i Android aplikacije. Predavanjima, multimedijalnim sadržajima, materijalima za učenje i testovima možete da pristupite i preko mobilnog telefona ili tableta.
Najčešće postavljana pitanja


Šta je Black Friday?

Black Friday je akcija koja milionima ljudi u celom svetu donosi ogromne popuste i kupovinu daleko ispod cene, a sada je dostupna i vama, zahvaljujući BusinessAcademy Professional i ponudi u kojoj dobijate 2 programa po ceni jednog!

Šta tačno dobijam u okviru ove Black Friday akcije?

Dobićete 2 programa na BusinessAcademy Professional – od kojih ćete platiti samo jedan i to po sniženoj ceni jesenjeg upisnog roka.

Dakle, ako se prijavite za bilo koji program, dobićete na poklon još jedno kompletno online školovanje na smeru koji sami odaberete.

Koji su uslovi za upis?

Za školovanje na BusinessAcademy Professional mogu da se prijave svi koji žele da postanu uspešni u oblasti biznisa – od početnika koji nemaju nikakvog iskustva, do profesionalaca koji žele da prošire i unaprede svoje znanje. Ovo znači da ne postoji definisan prag znanja i starosti potreban za upis.

Već sam polaznik BusinessAcademy Professional, da li i dalje mogu da se prijavim za Black Friday?

Da, Black Friday akcija važi za sve trenutne i bivše polaznike BusinessAcademy Professional. Prijavite se ponovo preko ove stranice, i po posebnim uslovima možete iskoristiti ove pogodnosti

Ako sam već jednom iskoristio pogodnosti BF akcije, da li mogu i ove godine da se prijavim?

Ukoliko je polaznik već jednom iskoristio pogodnosti Black Friday akcije, može da se upiše ponovo i da ostvari regularno pravo na dodatni kurs.

Prijavio sam se. Šta onda?

Vaša prijava biće prosleđena konsultantima sa BusinessAcademy Professional, koji će kontaktirati sa vama u narednim danima kako bi vas informisali o svemu i pomogli oko upisa.

Koja 2 programa da izaberem, koja je najbolja kombinacija?

BusinessAcademy Professional tim Learning konsultanata svakom od polaznika stoji na raspolaganju prilikom odabira smera, kako biste bili sigurni da ste doneli najbolju odluku za sebe.

Black Friday akcija na BusinessAcademy Professional je idealna za one koji žele da savladaju veštine iz oblasti marketinga, oglašavanja i menadžmenta ili koji žele da budu odlični stručnjaci iz oblasti trgovine nekretninama. Programi na BusinessAcademy Professional koji takođe omogućavaju sjajno upotpunjavanje znanja su Art Director i Event Manager, što je odlična kombinacija za nekoga ko želi da bude stručnjak za dizajn i menadžment, zatim Advertising Account program i Content Creator, koji pripremaju polaznike za vođenje sopstvenog biznisa ili pronalaženje dobro plaćenog posla. Nemate ograničenja, možete da izaberete bilo koja 2 programa sa BusinessAcademy professional.

Kako se plaća školarina?

Školarinu je moguće plaćati u maksimalno 7 mesečnih rata ili odjednom, sa dodatnim popustom. Školarina se može plaćati online ili uplatom preko obične uplatnice u bilo kojoj pošti ili banci. Polaznici iz inostranstva dobijaju instrukcije za devizno plaćanje, kao i mogućnost uplate preko PayPal sistema.

Da li moram da znam engleski da bih pratio nastavu?

Engleski jezik ne morate da znate. Sva predavanja na BusinessAcademy Professional su na srpskom jeziku. Pritom, svaki polaznik ima obezbeđenu nastavu engleskog jezika.

Kome mogu da se obratim za još pitanja o BusinessAcademy Professional i ovoj akciji?

Detaljne informacije o školovanju na BusinessAcademy Professional i Black Friday akciji možete dobiti ako se obratite našoj Službi za prijem polaznika, preko e-maila office@biznis-akademija.com ili na brojeve telefona +381 (0)11/40-11-200 , +381 (0)21/31-00-020,+387 (0)33/788-526 ili +387 (0)51/303-527.