IZABERITE PRAVI PROGRAM
ZA VAŠU KARIJERU IZ SNOVA

7 programa iz oblasti marketinga za vaše
profesionalno usavršavanje

Saznajte više »

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Ana Jurčić

milic-djokovic

Ana Jurčić je profesor na Fakultetu za inženjerski menadžment u Beogradu i na Savremenom fakultetu za biznis i nauku u Muskatu (Oman). Takođe, Ana je međunarodni partner-instruktor MBA programa američkog Univerziteta „Frenklin” iz Ohaja.
Zvanje doktora nauka stekla je 2013. godine, odbranivši doktorsku disertaciju „Međuzavisnost nacionalne kulture i menadžmenta: uloga interkulturnog menadžmenta u stvaranju multikulturne organizacije” na Fakultetu za poslovne studije u Beogradu.

Kao stipendista američke vlade, 2010. godine završila je program za usavršavanje i razvoj nastavnog osoblja (Junior Faculty Development Program) na Univerzitetu „Džordž Vašington” u Vašingtonu.

Dr Ana Jurčić je radila kao direktor Odeljenja za međunarodnu saradnju Univerziteta „Džon Nezbit” u Beogradu, a kontinuiranu međunarodnu praksu i više od 15 godina rada u nastavi potvrdila je i učešćem u Erasmus+ programima razmene profesora u Rumuniji, Poljskoj i Turskoj.
Osim toga, ona je sertifikovani predavač „Triple S Learning” programa obuke za oblast uspešne prodaje i kvalitetne usluge, sertifikovani moderator Fondacije „Interaktiviti” iz Vašingtona za izvođenje kurseva pregovaranja, nadzornik testova sposobnosti Instituta „Blumberg” iz Njujorka, a volonterski je radila kao facilitator „Open World” programa profesionalnog usavršavanja, koji finansira Kongres SAD.
Autor je preko dvadeset naučnih radova iz oblasti menadžmenta, član je Mreže međunarodnih alumnista, kao i Udruženja „Fulbrajt i prijatelji”.

Top