PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Ana Starčević

Ana Starčević

Ana Starčević je po obrazovanju novinar, a bavi se koordinicijom marketinških aktivnosti u sektoru Novi projekti u kompaniji LINK group.

Diplomirala je novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Nakon studija radila je kao novinar u različitim medijima, među kojima su dnevne novine Press, nedeljnik Gloria, mesečnici Prestup, Penzija i drugi.

Veštine komunikacije koje je usavršila tokom svoje novinarske karijere iskoristila je da započne angažman u svetu marketingu, i to najpre na pozicijama web urednika i copywritera, da bi potom napredovala na poziciju koordinatora novih projekata.

Ana je zadužena za kreiranje i rukovođenje marketinške strategije, osmišljavanje različitih formi sadržaja u marketinške svrhe, koordinaciju zaposlenih i unapređivanje komunikacije sa klijentima i publikom.

Na BA Professional polaznicima prenosi znanja o tome kako da kroz svoje tekstove efektno komuniciraju sa različitim vrstama publike, ciljnim grupama i sagovornicima da bi na taj način ostvarili svoje ciljeve. Predaje na kursu Efektivne tehnike pisanja.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2020/21. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top