PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Bojana Andrić

Dejan Vukovic

Bojana radi kao direktor fotografije, snimatelj i fotograf igranih i dokumentarnih filmova, kampanja, reklamnih i muzičkih spotova, kao i promo-filmova, TV serija.

Diplomirala je filmsku i TV kameru 2007. godine na Akademiji umetnosti, u klasi profesora Radoslava Vladića.

Njene pokretne slike videlo je preko pola miliona bioskopskih gledalaca, a tokom svoje dosadašnje karijere radila je na mnogobrojnim filmovima. Među njima se ističu zapažena ostvarenja Mali Budo i Jesen samuraja koje potpisuje kao direktorka fotografije, Čarlston za Ognjenku, S/Kidanje, Odbačen, Flert. Što se tiče televizijskog angažmana, publici je najpoznatiji angažman za seriju Andrija i Anđelka.

Višestruko je nagrađivana na polju filma, videa i fotografije i poseduje podjednako iskustvo na analognim i digitalnim formatima. Izlagala je na više grupnih izložbi, učestvovala na nekoliko filmskih festivala i bila nagrađivana. Pohađala je masterklas predavanja iz igranih i dokumentarnih oblasti.

Jedan je od osnivača Omnibus studija i produkcije Kinematografska kuća. Kandidat je za člana SAS-a (Srpska asocijacija snimatelja), predsednik UO VAKUM-a (Valjevska kulturna mreža), koosnivač festivala VFS (Valjevski filmski susreti).

Na BA Professional predaje na kursu Digital Photography.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top