PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Dragan Varagić

Dragan Varagic

Dragan Varagić je bloger, online strateg, profesionalni predavač i savetnik iz oblasti poslovne primene Interneta. U internet poslovanju je od 1998. godine.

Vlasnik je konsalting agencije iz oblasti poslovne primene interneta – P2 internet, zatim najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji, „Pretraga i prezentovanje”, i sajta www.pretraga.rs. Autor je bloga www.draganvaragic.com, kao i bloga i video-servisa Predavanja.draganvaragic.com. Vodi još i sajt PRobjave.com, koji predstavlja blog i servis za online distribuciju PR saopštenja.

Osnivač je projekta www.bloggersnetwork.org.rs i partner na projektu jednogodišnjih studija neformalnog obrazovanja – InternetAcademy. Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja www.iimeuro.uns.ac.rs, FTN, Novi Sad.

Tokom svoje bogate karijere bio je i saradnik u časopisu Taboo, zamenik glavnog i odgovornog urednika časopisa Internet ogledalo, kolumnista u novinama Danas, pisao za Ekonomist i E-magazin itd. Bio je i član žirija na domaćim i internacionalnim festivalima advertajzinga kao što su Festival of Ideas 2003, ArtTech, WebFest i drugi.

U svom dugogodišnjem poslovanju, Dragan je sarađivao sa brojnim svetskim kompanijama kao što su Coca-Cola, Telenor, Societe Generale, IFC – World Bank Group, Nemačka privredna komora, Telekom, Erste banka i mnoge druge.

Autor je nekoliko knjiga: „Kako do posla u 21. vijeku +444 savjeta za uspješnu karijeru”, „Vodič kroz raj i pakao internet marketinga”, kao i besplatne PDF knjige „Blog osnove”. Urednik je srpskog izdanja knjige Bila Gejtsa – „Poslovanje brzinom misli”.

Na BA Professional predaje na kursevima Internet makreting i Osnove elektronske trgovine.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top