PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Jasna Kamatović

Jasna Kamatovic

Jasna je ekspert u marketingu i tržišnim komunikacijama, sa više od 20 godina profesionalnog iskustva.

Radi u novosadskoj kompaniji INOSENS, koja se bavi inovacijama u poljoprivrednom poslovanju kod multinacionalnih, srednjih i malih preduzeća. Kao deo ove kompanije učestvovala je u evropskom projektu KATANA, poslovnom akceleratoru koji podržava inovativne ideje sa najvećim razvojnim potencijalom u agro i IKT sektoru.

Završila je visokogradnju, arhitektonski smer. Tokom svoje dugogodišnje karijere pokazala se i kao business developer i marketing specialist u kompaniji Typhoon HIL, koja posluje u oblasti razvoja simulacija hardware-in-the-loop i energetske elektronike, zatim kao menadžer za korporativne komunikacije u agenciji PRpepper i BeeShaper, kao i kompaniji Prozone – IT Solutions.

Poslednjih godina profesionalno se usavršavala u oblastima poslovne primene interneta, elektronskog poslovanja, trgovine i komunikacija u IT kompanijama POSITIVE, kao direktor marketinga, i Internet Group, na poziciji CEO.

Autor je i urednik sajta koji je 2009. godine ušao u top 50 sajtova u Srbiji po izboru časopisa PC Press, u kategoriji Tehnologija. Idejni je tvorac, urednik i jedan od autora kompanijskog bloga Positive.

Predsednica je Upravnog odbora poslovnog udruženja Vojvodina ICT Cluster.

Polaznici BA Professional imaju priliku da uče i rade sa njom na kursu Social media in advertising.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2020/21. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top