PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Ljiljana Vučetić

Ljiljana Vucetic

Ljiljana je novinar i stručnjak za odnose s javnošću i marketing. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a usavršavanje nastavila na De Anza koledžu u Kaliforniji (masovne komunikacije). Njenu bogatu profesionalnu karijeru obeležavaju angažmani u onlajn medijima, kako na novinarskim, tako i na menadžmentskim i marketinškim pozicijama.

Na početku karijere radila je kao novinar u nekoliko domaćih redakcija, da bi svoj rad nastavila u sektoru Odnosi s javnošću i marketing u internacionalnoj kompaniji, a potom u redakcijama novih onlajn medija, koji ubrzo postaju najposećeniji sajtovi u Srbiji.

Pisala je sadržaj za onlajn sajtove i uređivala je nekoliko sajtova, gde je stekla iskustvo u kreiranju i plasiranju onlajn sadržaja za web, a zatim prelazi u menadžerske strukture novih medija.

Uspešno se pokazala na rukovodećim pozicijama nekih od najposećenijih sajtova kod nas, a istakla se i u oblasti promocije i izgradnje brenda onlajn medija, onlajn i native advertajzingu, kao i menadžmentu onlajn medija. Medijski sajtovi na kojima je radila nalaze se u top 10 najposećenijih sajtova u našoj zemlji.

Na BA Professional polaznicima prenosi stečena znanja o pisanju za web na kursu Online journalism and sellable content.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2020/21. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top