PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Milica Jovanović

Milica Jovanović

Milica je osnivač i direktor firmi OMNI GROUP Beograd i OMNI GROUP MONTENEGRO Kotor, koje se bave pronalaženjem problema u preduzećima različitog tipa i implementaciji strategije za njihovo rešavanja i oporavak celokupnog poslovanja. Milica je usko specijalizovana za ekonomsku psihologiju i oblasti strategijskog upravljanja mikroekonomskim sistemima.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, sa posebnim usmerenjem ka marketingu. Tvorac je metodologije za revitalizaciju preduzeća u specifičnim uslovima tranzicije. Svoju metodologiju uspešno je implementirala u preko 50 preduzeća različitog tipa, veličine, vlasničke strukture, a koja posluju na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

Učesnica je brojnih projekata koje su finansirale evropske i domaċe finansijske institucije, poput EBRD-a i NIP-a.

Svoje znanje o strategijskom upravljanju, formiranju uspešnih poslovnih struktura, razvoju prodaje i promocije prenosi polaznicima BA Professional kroz nekoliko kurseva: Poslovna dokumentacija, Planiranje karijere, Veštine jasne i uverljive prezentacije, Efektivno donošenje odluka, Poslova etika pojedinca i organizacije, Korporativna odgovornost, Planiranje i upravljanje resursima.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top