PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Miodrag Kostić

Miodrag Kostic

Miodrag Kostić je suvlasnik i direktor kompanije Veza d.o.o., koja se bavi konsaltingom u oblasti poslovanja, IT marketinga i PR-a. Sertifikovani je CMC trener u oblasti menadžmenta, direktne i retail prodaje i razvoja elektronskog poslovanja.

Miodrag je završio Mašinski fakultet u Beogradu, a poseduje još sertifikate Univerziteta Brighton u Velikoj Britaniji i European Movement International Training Academy u Belgiji. Njegovo bogato radno iskustvo odlikuje 20 godina poslovanja u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je poslovao na liderskim pozicijama nekoliko kompanija, a onda osnovao kompaniju Web Consulting Honolulu, kojom je i rukovodio. Po povratku u Srbiju, ističe se na poziciji marketing direktora Verat.neta, tada vodećeg internet provajdera, da bi potom pokrenuo svoju agenciju za savetovanje.

Član je Udruženja poslovnih konsultanata Srbije. Objavio je preko 150 novinskih i internet članaka.

Svoje stručno poznavanje menadžementa, unapređenja prodaje, preduzetništva i konsaltinga polaznicima BA Professional prenosi kroz nekoliko kurseva: Lična prodaja, Tehnike prodaje, Prodajni proces, Telefonska prodaja i Konsultativna prodaja.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top