PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Nemanja Stamenčić

Nemanja Stamencic

Nemanja je iskusni stručnjak u upravljanju projektima, koji je izgradio karijeru radeći u bankarstvu, naftnoj industriji, informacionim tehnologijama i telekomunikacijama. Trenutno radi kao projektni menadžer u kompaniji ECENTA, specijalizovanoj za implementaciju SAP softvera. Na menadžerskim i sličnim pozicijama postigao je rezultate i u kompanijama kao što su P3 Communications, NIS Gazpromneft, Societe Generale i HTEC.

Završio je master studije na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, na odseku za Informacione sisteme i tehnologije, gde je stekao znanja iz oblasti informacionih tehnologija i upravljanja poslovnim sistemima. Za vreme studiranja istakao se kao nosilac kampanja i projekata u Studentskoj Uniji Srbije.

Svoja znanja i iskustva danas deli kroz treninge i savetovanja u oblasti upravljanja projektima, strateškog planiranja, javnog zagovaranja. Poseduje prestižni sertifikat u oblasti upravljanja projektima – Project Management Profesional (PMP®). Jedan je od osnivača pokreta „Evropa nema alternativu”.

Polaznici BA Professional uz njega će imati priliku da uče na kursevima Finansijski menadžment, Finansijske institucije i poreski aspekti u prometu nepokretnosti, Platni promet, Devizno poslovanje i Sprečavanje pranja novca i finansiranje terorizma.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2021/22. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top