PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Predrag Maksić

Predrag Maksic

Predrag je stručnjak u oblasti dizajna, sa iskustvom u radu na projektima u Srbiji, Nemačkoj, UAE, SAD itd.

Nakon što je završio Školu za dizajn (odsek Industrijski dizajn i dizajn enterijera), a zatim i Fakultet primenjenih umetnosti na odseku Unutrašnja arhitektura, Predrag je završio master studije na Washington State University, program Master in Interior Design u Sjedinjenim Državama.

Od 2012. godine doktorand je na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, na Interdisciplinarinim studijama, odseku Teorija umetnosti i medija, gde je napisao disertaciju iz oblasti teorije dizajna.

Radio je na brojnim projektima u polju dizajna enterijera i grafičkog dizajna u Srbiji, Sjedinjenim Državama, Nemačkoj, Ujedinjenim Emiratima itd. Suvlasnik je, autor i glavni projektant u studiju za projektovanje i izvođenje enterijera i nameštaja od 2009. godine.

Sertifikovani je Autodesk ATC instruktor za 3ds Max i Fusion 360. Autor je većeg broja naučnih radova objavljenih u zemlji i inostranstvu u zbornicima i naučnim časopisima.

Predrag Maksić poseduje bogato predavačko iskustvo. Godine 2011. izabran je u zvanje stručnog saradnika na VŠSS – Beogradska politehnika, a 2016. godine promovisan je u predavača na Visokoj školi strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS u Beogradu. Od 2013. godine do danas radi kao predavač na ITAcademy, gde drži nekoliko kurseva. Na BA Professional predaje na kursevima Theory of design i Kroki crtanje.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2021/22. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top