IZABERITE PRAVI PROGRAM
ZA VAŠU KARIJERU IZ SNOVA

7 programa iz oblasti marketinga za vaše
profesionalno usavršavanje

Saznajte više »

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Real Estate Agent – uvek siguran i profitabilan posao

Posao sa nekretninama uvek je aktuelan, siguran i donosi veliku zaradu. Ulaganje u nekretnine posao je koji mora da se isplati, zbog čega oni koji trguju nekretninama spadaju u najbogatije poslovne ljude. Pored toga, zbog trajnosti nekretnina i uvek prisutne potrebe za njihovom prodajom, odnosno kupovinom, nećete morati da brinete o budućnosti svog angažmana, bez obzira na trendove poslovanja.

Bilo da ste već u poslu sa nekretninama, želite da unapredite svoje poslovanje ili biste tek da uđete u trgovanje nekretninama, Real Estate Agent je pravi program na kom ćete steći sve veštine potrebne jednom uspešnom agentu za nekretnine.

Školovanjem na BA Professional stičete vredan sertifikat o završenoj obuci i mogućnost da zahvaljujući svim usvojenim znanjima iz oblasti prostornog planiranja i gradnje, finansija, pravnog okvira i menadžmenta steknete kompetencije za rad kao agent za nekretnine. Napravite prvi korak upisom na program Real Estate Agent i krenite sa izgradnjom profitabilne karijere trgovca nekretninama.

Šta ćete naučiti?


Veštine pregovaranja. Uspeh agenta za nekretnine zavisi od provizije zaključenih ugovora, za šta su mu potrebne pregovaračke veštine. Kako biste mogli da se pokažete kao dobar pregovarač, na BA Professional saznaćete sve o prodajnim taktikama, efikasnim strategijama komunikacije sa klijentima, principima telefonske prodaje i konsultativne uloge, te se pripremiti za celokupan proces prodaje koji vodi uspešan agent.


Tehnički aspekti prodajnih objekata. Da biste vešto i uverljivo pregovarali sa klijentima, morate raspolagati svim detaljima o objektu. Podaci koje morate znati uključuju tehničke karakteristike stambenih i poslovnih jedinica, procenu vrednosti na tržištu, moguće modifikacije objekta i pouzdanost tokom dugoročnog korišćenja. Za sve ovo neophodna su vam znanja iz arhitekture, građevine i tržišta nekretnina, o čemu ćete na BA Professional saznati direktno od cenjenih stručnjaka iz ovih oblasti.


Pravni okvir trgovine nekretninama. Promet nekretnina zahteva poznavanje pravnih okvira, finansijsko-poreskih aspekata, zatim funkcionisanja transakcija u različitim valutama, upravljanje reklamacijama i rešavanje različitih sporova. Zato ćete na programu Real Estate Agent sa timom eksperta iz oblasti prava i ekonomije naučiti sve o zakonskoj regulativi, saradnji sa pravnim i finansijskim institucijama, deviznom poslovanju i sprečavanju pranja novca, te tako biti spremni za upravljanje čitavim kupoprodajnim procesom.


Kako da postanete uspešni?


Naučite da donosite prave odluke. Uspešan agent za nekretnine je ujedno i menadžer, jer u svom poslu odlučuje o organizaciji nekoliko stvari. Jedna od prvih odluka koje kao agent morate doneti je svakako ona o usvajanju veština potrebnih za bavljenje ovim poslom. Steknite ih na Real Estate programu za samo 6 meseci i naučite kako da upravljate svojim radnim vremenom, procenjujete vrednost imovine i nađete načine za povećanje vrednosti imovine kao svaki uspešan agent.
Izgradite poverljiv odnos sa klijentima. Kao agent za nekretnine, vi ste taj koji pomaže ljudima da naprave jednu od najvećih odluka u životu. S obzirom na novac koji je u igri, klijent koji vas je izabrao dozvoljava vam da učestvujete u značajnoj novčanoj transakciji. Zbog toga, morate opravdati njegovo poverenje i pokazati da vam je zadovoljstvo klijenta na prvom mestu. Iskoristite svoje znanje da klijentu ponudite dogovor koji najoptimalnije odgovara njegovim zahtevima i pokažite da ste pouzdan trgovac kome svako treba da poveri važan posao prometa nekretnina.

Veštine za sticanje profita

Za svoje usluge agenti za nekretnine prilikom izdavanja zarađuju 50% iznosa od prve kirije, dok od prodaje stambenog ili poslovnog prostora uzimaju 3% provizije od zaključene cene. To znači da će vaše veštine i način na koji ih upotrebljavate određivati vaše prihode. Što više zaključite ugovora, to ćete imati veću platu.Pretvorite svoje talente u profitabilnu veštinu. Iskoristite vrline kao što su komunikativnost, uverljivost i pouzdanost i obogatite ih znanjima iz oblasti arhitekture, građevine, menadžmenta, prava i prodaje na BA Professional. Iskoristite svoj potencijal i zarađujte i do nekoliko hiljada evra mesečno.

Gde ćete moći da radite?

Kada završite program Real Estate Agent, stičete zvanje Real Estate Professional.

Nakon školovanja na programu Real Estate Agent, imaćete priliku da se zaposlite u nekoj od raznovrsnih kompanija koje iskazuju potrebu za vrsnim poznavaocem nekretnina.

Vaše buduće radno mesto može biti u:


  • real estate kompanijama
  • agencijama za posredovanje u prometu nekretnina
  • kompanijama koje se bave savetovanjem u investicijama
  • drugim organizacijama koja se bave prometom imovine

Kao Real Estate Agent, vi ste taj koji organizuje svoje radno vreme i određuje platu koju će dobijati na kraju meseca. Obezbedite sve potrebne resurse uz pomoć kojih ćete raditi kada vam odgovara, za novac o kom ste dosad maštali.

Od vas zavisi – visoka provizija i uspešna karijera agenta za nekretnine čeka da napravite prvi korak: upis programa Real Estate Agent.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top