PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Sandra Savanović

Sandra Savanovic

Sandra Savanović Stevanović je sertifikovani NLP Master trener i Fellow Member Trainer IANLP. Diplomirala je ekonomiju, a završila je i postdiplomske studije iz Upravljanja procesima tranzicije i rekonstrukcije, kao i specijalističke studije iz Upravljanja procesima inovacija. Poslednjih 10 godina radi kao trener poslovnih veština i konsultant za lokalni ekonomski razvoj.

Poseduje više trenerskih sertifikata, od kojih su najznačajniji: međunarodni trener i couch po CEFE metodologiji, senior trener ProNeta i sertifikovani trener Persone Global. Predsednik je asocijacije CEFE Srbija.

U oblasti treninga razvila je preko 20 trening programa, napisala je i uredila veći broj priručnika iz oblasti razvoja preduzeća. Prosečno godišnje održi oko 1.000 trening sati u zemlji i jugoistočnoj Evropi.

U oblasti konsaltinga radila je sa preko 500 preduzeća i 2.000 preduzetnika u zemlji i regionu na različitim programima obuke, podrške i razvoja, koje su podržavali vodeći donatori kao što su Svetska banka, UNDP, GTZ, Evropska komisija itd.

Na BA Professional predaje na kursu Organizacija vremena.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top