PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Aleksandar Drenovac

Aleksandar Drenovac

Aleksandar je izvršni direktor ICT kompanije One Click Solutions. Bavi se upravljanjem projektima, unapređenjem i optimizacijom poslovanja, uspostavljanjem sistemskog pristupa i razvojem i vođenjem timova.

Aleksandar je diplomirani inženjer elektrotehnike (Vojnotehnička akademija), master ekonomije (Alfa Univerzitet), Project Manager (WIFI International, Austria) i Certified Kaizen Facilitator (Management and Strategy Institute). Pre karijere u ekonomiji, godinama je bio oficir u vojnom vazduhoplovstvu.

Poseduje višegodišnje iskustvo u vođenju projekata u organizacijama iz oblasti pružanja usluga, proizvodnje i održavanja, kao i u vođenju većih tehničkih timova. Kao konsultant i trener angažovan je u velikim sistemima, srednjim i malim preduzećima, kao i startup organizacijama. Primenjuje Project Management, Process Management, Agile, Kaizen, Lean i Six Sigma metode.

Autor je tekstova za više poslovnih portala, vodi lični blog posvećen temama koje su u vezi sa različitim menadžment konceptima.

Na BA Professional polaznicima prenosi znanja i iskustvo kroz kurseve: Upravljanje timovima u projektima i Upravljanje komunikacijama u projektima.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2018. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top