PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Ana Jurčić

Ana Jurcic

Dr Ana Jurčić je profesor na Katedri za menadžment Fakulteta za međunarodnu ekonomiju u Beogradu. Kao stipendista američke vlade, 2010. godine završila je program za usavršavanje i razvoj nastavnog osoblja na Džordž Vašington univerzitetu u Vašingtonu. Doktorirala je 2013. godine na Fakultetu za poslovne studije u Beogradu.

Jedan je od osnivača Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Megatrend univerzitet, na kom radi kao savetnik, a za tu poziciju prošla je obuku pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta. Volonterski radi i kao facilitator Open World programa profesionalnog usavršavanja koji finansira Kongres SAD. Predsednik je nadzornog odbora Udruženje Fulbrajtovih stipendista Srbije (FAAS).

Osim toga, ona je sertifikovani predavač Triple S Learning programa obuke za oblasti uspešna prodaja i kvalitetna usluga, sertifikovani moderator Interactivity fondacije iz Vašingtona za izvođenje kurseva pregovaranja, kao i sertifikovani nadzornik testova sposobnosti prestižnog Blumberg Instituta iz Njujorka.

Autor je preko dvadeset naučnih radova iz oblasti menadžmenta.

Na BA Professional predaje na kursu Osnove menadžmenta.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2018. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top