PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Ovde ste: Glavna strana » PROGRAMI

Jelena Radovanović

Jelena Radovanovic

Jelena je stručnjak za internet marketing, sa bogatim iskustvom u pisanju za web na srpskom i engleskom jeziku.

Diplomirala je francuski jezik na Filološkom fakultetu, nakon čega je nekoliko godina radila kao profesor francuskog. Profesiju prosvetnog radnika zamenila je freelance svetom, u kom piše tekstove za veliki broj poslodavaca iz čitavog sveta. Tako je svoja teorijska znanja počela uspešno da primenjuje u praksi i da ih iskoristi za brzi profesionalni napredak.

Jelena Radovanović je domaćoj javnosti postala poznatija nakon pokretanja bloga Može i ovako koji obiluje edukativnim i inspirativnih tekstovima u oblasti copywritinga. Deleći svoja iskustva na blogu i kroz kreativno pisanje, inspirisala je mnoge da se odvaže i sami započnu freelance karijeru. Blog Može i ovako vremenom je postao svojevrsni udžbenik iz oblasti copywritinga, a tekstovi objavljeni na njemu još uvek predstavljaju izvor dragocenih informacija i korisnih lekcija.

Jelena Radovanović danas je samostalni internet marketar, pokretač nekoliko uspešnih online projekata i gost predavač na velikom broju konferencija iz oblasti marketinga u zemlji i regionu.

Na BA Professional svoje veštine kreiranja sadržaja za web prenosi na kursu Online content creation and distribution.

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2018. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top