PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Predavači

Andreja Milkić

ACCOUNT MENADŽMENT

Andreja Milkic

Andreja je account direktor u jednoj od najpoznatijih svetskih marketing agencija, Leo Burnett. Iskustvo u marketingu, produkciji i menadžmentu u industriji zabave stekao je radeći za kompanije kao što su Warner Music, Warner Bros. Pictures, RTV B92. Član je IAA Serbia.

Više

Milić Đoković

Promet nepokretnosti

milic-djokovic

Milić Đoković je magistar menadžmenta nekretnina. Trenutno radi u Institutu za nekretnine kao savetnik direktora, vodeći konsultant za procenu vrednosti nepokretnosti i investicioni konsalting. Autor je knjige „Osnovi prometa nepokretnosti”. 

Više

Marko Prokić

VIZUELNI IDENTITET

Marko Prokic

Marko je iskusni kreativac. Trenutno je angažovan na poziciji kreativnog direktora u uspešnoj marketinškoj agenciji – Wireless Media, a pre toga, svoju stručnost i ideje pokazao je kao art direktor u beogradskoj agenciji McCann i agencijama Wunderman i Extracake Pra u Dubaiju.

Više

Boris Kolaković

Event management

Boris Kolaković

Boris Kolaković je tokom svog dugogodišnjeg rada samostalno ili kao član tima organizovao veliki broj događaja kako za domaće, tako i za međunarodne klijente iz različitih industrija.

Više

Tijana P. Janićijević

Account planning

Tijana je Business Development Director kreativne agencije Domino communications gde sarađuje sa svetski poznatim brendovima. Po obrazovanju je diplomirani novinar-komunikolog, a pre uspešne karijere u svetu advertajzinga radila je nekoliko godina u medijima.

Više

Đorđe Jančić

Advertising i SEO

Djordje Jancic

Đorđe je vlasnik agencije Holistic Web Marketing i konsultant iz oblasti internet marketinga. Stručnjak je u oblasti optimizacije sajtova za pretraživače, kreiranja i upravljanja i online kampanja oglašavanja, kao i kompletne strategije online nastupa kompanija.

Više

Anđelka Radovanović

Regulative u prometu nepokretnosti

Andjelka Radovanovic

Anđelka je diplomirani pravnik i višegodišnji stručnjak u oblasti Zakonske regulative u prometu nepokretnosti. Članica je Advokatske komore Beograda i radi kao advokatica pri nevladinoj organizaciji PRAXIS, a vodi i svoju samostalnu advokatsku praksu.

Više

Nevenka Popović Šević

Strateški marketing

Nevena Popovic Sevic

Nevenka je marketing stručnjak, sa više od 25 godina iskustva u oblasti marketinga i odnosa sa javnošću u sferi nevladinog sektora, privrede i edukacije. Učestvovala je u brojnim međunarodnim konferencijama. Nosilac je diplome I i II stepena IPRA u oblasti public relations edukacije.

Više

Ana Jurčić

Menadžment

Ana Jurcic

Ana Jurčić je profesor na Fakultetu za inženjerski menadžment u Beogradu i na Savremenom fakultetu za biznis i nauku u Muskatu (Oman). Takođe, Ana je međunarodni partner-instruktor MBA programa američkog Univerziteta „Frenklin” iz Ohaja.

Više

Vuk Mirčetić

Liderstvo

Vuk Mirčetić

Vuk Mirčetić je master ekonomista, dugogodišnji sertifikovani međunarodni predavač i licencirani edukator od 2007. godine, a 2018. godine je od strane Republike Srbije akreditovan kao predavač za više oblasti.

Više

Tijana Savić Tot

Osnove menadžmenta

tijana-savic-tot

Doc. dr Tijana Savić Tot u oblasti obrazovanja radi poslednjih petnaest godina na izvođenju nastave iz predmeta Osnove menadžmenta i Strategijski menadžment. Osnovne istraživačke oblasti su joj strategijski menadžment ljudskih resursa i strategijski menadžment.

Više

Darko Tadić

Poslovna komunikacija

darko-tadic

Prof. dr Darko Tadić je konsultant za marketing i komunikaciјe. Radi kao docent na Fakultetu informacionih tehnologija univerziteta Apeiron u Banjaluci, na predmetu Kreativno pisanje, i kao profesor na Visokoј strukovnoј školi ICEPS u Beogradu, na predmetu Oglašavanje i PR.

Više

Zoran Grubišić

Osnove ekonomije

Zoran Grubisic

Zoran poseduje zvanje međunarodnog eksperta za vrednovanje investicionih projekata i zvanje ovlašćenog procenjivača vrednosti kapitala. Dugogodišnji je profesor u oblasti ekonomije. Autor je nekoliko udžbenika i monografija, kao i naučnih i komercijalnih projekata.

Više

Miodrag Kostić

Prodajni proces i tehnike

Miodrag Kostic

Miodrag Kostić je suvlasnik konsalting kompanije Veza d.o.o. Poseduje cenjeni CMC sertifikat za konsultanta. Dugogodišnji je trener za prodaju, menadžment, internet marketing i razvoj elektronskog poslovanja. Član je Udruženja poslovnih konsultanata Srbije.

Više

Velimir Dedić

IT poslovanje

Velimir Dedic

Prof. dr Velimir Dedić, uz preko dvadeset godina univerzitetskog predavačkog iskustva iz oblasti informacionih tehnologija, istraživački i praktično se bavi primenom IT-ja u obrazovanju, posebno u učenju matematike. 

Više

Ariel Milošević

Pregovaranje i lobiranje

Ariel je diplomirao u oblasti međunarodnog prava i poseduje bogato iskustvo u upravljanju regionalnim i globalnim projektima, logistici i procesima snadbevanja. Osim toga, ima iskustvo u radu sa vladinim, nevladinim, međunarodnim organizacijama i privatnim sektorom.

Više

Sandra Savanović

Organizacija vremena

Sandra Savanović

Sandra je predsednik asocijacije CEFE Srbija. Ekonomista po obrazovanju, Sandra više od decenije radi kao trener poslovnih veština i konsultant za lokalni ekonomski razvoj. Sertifikovani je NLP Business Practitioner, međunarodni trener i trener trenera.

Više

Milica Jovanović

Strategijsko upravljanje

Milica Jovanovic

Milica je specijalista za oblasti strategijskog upravljanja mikroekonomskim sistemima i ekonomske psihologije. Osnivač je i direktor firme OMNI GROUP. Autor je metodologije oporavka različitih tipova preduzeća u specifičnim uslovima tranzicije.

Više

Nemanja Stamenčić

Menadžment projekata

Nemanja Stamencic

Nemanja je iskusni stručnjak u upravljanju projektima, koji je izgradio karijeru radom u bankarstvu, naftnoj industriji, informacionim tehnologijama i telekomunikacijama. Poseduje prestižni PMP sertifikat. Jedan je od osnivača pokreta Evropa Nema Alternativu.

Više

Natalija R. Banović

Menadžment ljudskih resursa

natalija-r-banovic

Dr Natalija Radivojević Banović, psiholog, svoje obrazovanje je stekla na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Desetogodišnje iskustvo u oblasti ljudskih resursa i razvoja potencijala zaposlenih sticala je kako u državnim organima, tako i u privatnom sektoru.

Više

Dragan Varagić

Internet poslovanje

Dragan Varagic

Dragan je stručnjak za internet marketing i e-trgovinu. Vlasnik je konsalting agencije iz oblasti poslovne primene interneta, zatim najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji „Pretraga i prezentovanje” i sajta www.pretraga.rs. Vodi blog i servis za online distribuciju PR saopštenja.

Više

Bojana Andrić

Digital Photography

Bojana Andric

Bojana radi kao direktor fotografije, snimatelj i fotograf igranih i dokumentarnih filmova, kampanja, reklamnih i muzičkih spotova, kao i promo filmova, TV serija. Višestruko je nagrađivana na polju filma, videa i fotografije, a ima iskustvo i na analognim i na digitalnim formatima.

Više

Ivan Đorđević

Video montaža i produkcija

Ivan Djordjevic

Kao stručnjak za audio i video produkciju, Ivan više od 20 godina edukuje radijske i televizijske tehničare, snimatelje, montažere i novinare. Sertifikovani je BBC trener, a iskustvo je sticao radeći za RTS, Tanjug i veliki broj privatnih produkcijskih studija i agencija.

Više

Jovana Stojanović

Arhitektonsko-urbanistički aspekti

Jovana Stojanovic

Jovana je diplomirani inženjer arhitekture. Tokom višegodišnje karijere dizajnirala je i realizovala radove na nekoliko enterijera u Beogradu i Novom Sadu. Poseduje zvanični Autodesk Certified Professional sertifikat za program AutoCAD.

Više

Zoran Imširagić

Grafički dizajn

Zoran Imsiragic

Zoran se više od dve decenije bavi grafičkim dizajnom, kao i profesionalnom obukom u ovoj oblasti. Stručnjak je za rad sa brojnim softverima za dizajn štampanih materijala. Sertifikovani je Adobe ekspert i Adobe trener za Adobe CS i Adobe CC programe.

Više

Predrag Maksić

Dizajn i Croky crtanje

Predrag Maksic

Predrag je stručnjak u oblasti dizajna, sa iskustvom u radu na projektima u Srbiji, Nemačkoj, UAE, SAD itd. Masterirao je na Washington State University, a doktorand je postao na Univerzitetu umetnosti u Beogradu. Sertifikovani je Autodesk ATC instruktor za 3ds Max i Fusion 360.

Više

Simona Žikić

Komunikacija i odnosi sa javnošću

Simona Žikić

Simona Žikić je zaposlena kao PR i marketing direktor na Fakultetu za medije i komunikacije, kao i predavač u oblasti komunikacija i odnosa sa javnošću. Trenutno radi i na Institutu za filozofiju i društvenu teoriju Univerziteta u Beogradu kao istraživač-saradnik.

Više

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top