PROFESIONALCI ZA VAŠ
PROFESIONALNI USPEH

Posvećeni predavači
za napredak u vašoj karijeri

Predavači

Andreja Milkić

ACCOUNT MENADŽMENT

Andreja Milkic

Andreja je account direktor u jednoj od najpoznatijih svetskih marketing agencija, Leo Burnett. Iskustvo u marketingu, produkciji i menadžmentu u industriji zabave stekao je radeći za kompanije kao što su Warner Music, Warner Bros. Pictures, RTV B92. Član je IAA Serbia.

Više

Milić Đoković

Promet nepokretnosti

milic-djokovic

Milić Đoković je magistar menadžmenta nekretnina. Trenutno radi u Institutu za nekretnine kao savetnik direktora, vodeći konsultant za procenu vrednosti nepokretnosti i investicioni konsalting. Autor je knjige „Osnovi prometa nepokretnosti”. 

Više

Aleksandar Nikolic

ADVERTIZING

Aleksandar Nikolic

Aleksandar Nikolić je diplomirani inženjer organizacionih nauka i diplomirani specijalista IAA studija Reklama i mediji na Fakultetu dramskih umetnosti. Član je strukovnih udruženja IAA Serbian Chapter i IAB Srbija.

Više

Marko Prokić

VIZUELNI IDENTITET

Marko Prokic

Marko je iskusni kreativac. Trenutno je angažovan na poziciji kreativnog direktora u uspešnoj marketinškoj agenciji – Wireless Media, a pre toga, svoju stručnost i ideje pokazao je kao art direktor u beogradskoj agenciji McCann i agencijama Wunderman i Extracake Pra u Dubaiju.

Više

Boris Kolaković

Event management

Boris Kolaković

Boris Kolaković je tokom svog dugogodišnjeg rada samostalno ili kao član tima organizovao veliki broj događaja kako za domaće, tako i za međunarodne klijente iz različitih industrija.

Više

Tijana Pantelić

Account planning

Tijana radi kao account manager u kreativnoj agenciji Domino Communications, gde sarađuje sa svetski poznatim brendovima. Po obrazovanju je diplomirani novinar-komunikolog, a pre uspešne karijere u svetu advertajzinga radila je nekoliko godina u medijima.

Više

Đorđe Jančić

Advertising i SEO

Djordje Janicic

Đorđe je vlasnik agencije Holistic Web Marketing i konsultant iz oblasti internet marketinga. Stručnjak je u oblasti optimizacije sajtova za pretraživače, kreiranja i upravljanja i online kampanja oglašavanja, kao i kompletne strategije online nastupa kompanija.

Više

Anđelka Radovanović

Regulative u prometu nepokretnosti

Andjelka Radovanovic

Anđelka je diplomirani pravnik i višegodišnji stručnjak u oblasti Zakonske regulative u prometu nepokretnosti. Članica je Advokatske komore Beograda i radi kao advokatica pri nevladinoj organizaciji PRAXIS, a vodi i svoju samostalnu advokatsku praksu.

Više

Nevenka Popović Šević

Strateški marketing

Nevena Popovic Sevic

Nevenka je marketing stručnjak, sa više od 25 godina iskustva u oblasti marketinga i odnosa sa javnošću u sferi nevladinog sektora, privrede i edukacije. Učestvovala je u brojnim međunarodnim konferencijama. Nosilac je diplome I i II stepena IPRA u oblasti public relations edukacije.

Više

Vuk Mirčetić

Liderstvo

Vuk Mirčetić

Vuk Mirčetić je master ekonomista, dugogodišnji sertifikovani međunarodni predavač i licencirani edukator od 2007. godine, a 2018. godine je od strane Republike Srbije akreditovan kao predavač za više oblasti.

Više

Tijana Savić Tot

Osnove menadžmenta

tijana-savic-tot

Doc. dr Tijana Savić Tot u oblasti obrazovanja radi poslednjih petnaest godina na izvođenju nastave iz predmeta Osnove menadžmenta i Strategijski menadžment. Osnovne istraživačke oblasti su joj strategijski menadžment ljudskih resursa i strategijski menadžment.

Više

Darko Tadić

Poslovna komunikacija

darko-tadic

Prof. dr Darko Tadić je konsultant za marketing i komunikaciјe. Radi kao docent na Fakultetu informacionih tehnologija univerziteta Apeiron u Banjaluci, na predmetu Kreativno pisanje, i kao profesor na Visokoј strukovnoј školi ICEPS u Beogradu, na predmetu Oglašavanje i PR.

Više

Zoran Grubišić

Osnove ekonomije

Zoran Grubisic

Zoran poseduje zvanje međunarodnog eksperta za vrednovanje investicionih projekata i zvanje ovlašćenog procenjivača vrednosti kapitala. Dugogodišnji je profesor u oblasti ekonomije. Autor je nekoliko udžbenika i monografija, kao i naučnih i komercijalnih projekata.

Više

Miodrag Kostić

Prodajni proces i tehnike

Miodrag Kostic

Miodrag Kostić je suvlasnik konsalting kompanije Veza d.o.o. Poseduje cenjeni CMC sertifikat za konsultanta. Dugogodišnji je trener za prodaju, menadžment, internet marketing i razvoj elektronskog poslovanja. Član je Udruženja poslovnih konsultanata Srbije.

Više

Nemanja Antić

Finansijski menadžment

Nemanja Antic

Nemanja je licencirani broker, a iskustvo je stekao u finansijskim sektorima brojnih kompanija, među kojima je i Agencija za privatizaciju Republike Srbije. Vlasnik je i direktor kompanije Advanced Products Group, koja se bavi finansijskom analizom i konsaltingom.

Više

Velimir Dedić

IT poslovanje

Velimir Dedic

Velimir preko dvadeset godina predaje u oblasti informacionih tehnologija. Bavi se istraživanjem i praktičnom primenom IT-ja u edukaciji, posebno u učenju matematike. Autor je nekoliko udžbenika i većeg broja naučnih i stručnih radova, projekata i softverskih rešenja.

Više

Ana Starčević

Efektivne tehnike pisanja

Ana Starcevic

Ana koordiniše marketinške aktivnosti sektora Novi projekti u kompaniji LINK group. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka, a njenu karijeru odlikuju uspešni angažmani u nekoliko medijskih kuća, te rad na izgradnji efektivne poslovne komunikacije sa različitim ciljnim grupama.

Više

Ariel Milošević

Pregovaranje i lobiranje

Ariel Milosevic

Ariel je diplomirao u oblasti međunarodnog prava i poseduje bogato iskustvo u upravljanju regionalnim i globalnim projektima, logistici i procesima snadbevanja. Osim toga, ima iskustvo u radu sa vladinim, nevladinim, međunarodnim organizacijama i privatnim sektorom.

Više

Sandra Savanović

Organizacija vremena

Sandra Savanović

Sandra je predsednik asocijacije CEFE Srbija. Ekonomista po obrazovanju, Sandra više od decenije radi kao trener poslovnih veština i konsultant za lokalni ekonomski razvoj. Sertifikovani je NLP Business Practitioner, međunarodni trener i trener trenera.

Više

Milica Jovanović

Strategijsko upravljanje

Milica Jovanovic

Milica je specijalista za oblasti strategijskog upravljanja mikroekonomskim sistemima i ekonomske psihologije. Osnivač je i direktor firme OMNI GROUP. Autor je metodologije oporavka različitih tipova preduzeća u specifičnim uslovima tranzicije.

Više

Nemanja Stamenčić

Menadžment stejkholdera

Nemanja Stamencic

Nemanja je iskusni stručnjak u upravljanju projektima, koji je izgradio karijeru radom u bankarstvu, naftnoj industriji, informacionim tehnologijama i telekomunikacijama. Poseduje prestižni PMP sertifikat. Jedan je od osnivača pokreta Evropa Nema Alternativu.

Više

Dejan Vuković

Copyrights

Dejan Vukovic

Dejan je diplomirani pravnik, specijalista iz korporativnog upravljanja i radi kao korporativni advokat. Partner je u cenjenoj advokatskoj kancelariji, a njegovo višegodišnje iskustvo odlikuje uspešno zastupanje klijenata iz oblasti poslovnog prava.

Više

Natalija R. Banović

Menadžment ljudskih resursa

natalija-r-banovic

Dr Natalija Radivojević Banović, psiholog, svoje obrazovanje je stekla na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Desetogodišnje iskustvo u oblasti ljudskih resursa i razvoja potencijala zaposlenih sticala je kako u državnim organima, tako i u privatnom sektoru.

Više

Dragan Varagić

Internet poslovanje

Dragan Varagic

Dragan je stručnjak za internet marketing i e-trgovinu. Vlasnik je konsalting agencije iz oblasti poslovne primene interneta, zatim najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji „Pretraga i prezentovanje” i sajta www.pretraga.rs. Vodi blog i servis za online distribuciju PR saopštenja.

Više

Bojana Andrić

Digital Photography

Bojana Andric

Bojana radi kao direktor fotografije, snimatelj i fotograf igranih i dokumentarnih filmova, kampanja, reklamnih i muzičkih spotova, kao i promo filmova, TV serija. Višestruko je nagrađivana na polju filma, videa i fotografije, a ima iskustvo i na analognim i na digitalnim formatima.

Više

Ivan Đorđević

Video montaža i produkcija

Ivan Djordjevic

Kao stručnjak za audio i video produkciju, Ivan više od 20 godina edukuje radijske i televizijske tehničare, snimatelje, montažere i novinare. Sertifikovani je BBC trener, a iskustvo je sticao radeći za RTS, Tanjug i veliki broj privatnih produkcijskih studija i agencija.

Više

Jovana Stojanović

Arhitektonsko-urbanistički aspekti

Jovana Stojanovic

Jovana je diplomirani inženjer arhitekture. Tokom višegodišnje karijere dizajnirala je i realizovala radove na nekoliko enterijera u Beogradu i Novom Sadu. Poseduje zvanični Autodesk Certified Professional sertifikat za program AutoCAD.

Više

Zoran Imširagić

Grafički dizajn

Zoran Imsiragic

Zoran se više od dve decenije bavi grafičkim dizajnom, kao i profesionalnom obukom u ovoj oblasti. Stručnjak je za rad sa brojnim softverima za dizajn štampanih materijala. Sertifikovani je Adobe ekspert i Adobe trener za Adobe CS i Adobe CC programe.

Više

Jelena Purić

Online menadžment

Jelena Puric

Jelena je osnivač i direktor internet portala za online kupovinu, akcije i popuste KupiMe.com. Njeno dugogodišnje iskustvo u menadžmentu i e-trgovini odlikuje još rad na rukovodećim pozicijama u Telenoru, advertising agenciji Moving Board Group i RTV Jagodina.

Više

Predrag Maksic

Dizajn i Croky crtanje

Predrag Maksic

Predrag je stručnjak u oblasti dizajna, sa iskustvom u radu na projektima u Srbiji, Nemačkoj, UAE, SAD itd. Masterirao je na Washington State University, a doktorand je postao na Univerzitetu umetnosti u Beogradu. Sertifikovani je Autodesk ATC instruktor za 3ds Max i Fusion 360.

Više

Jasna Kamatović

Social media in advertising

Jasna Kamatovic

Jasna je ekspert u marketingu i tržišnim komunikacijama. Radi u kompaniji INOSENS, koja se bavi inovacijama u poljoprivrednom poslovanju kod malih, srednjih i velikih preduzeća. Predsednica je Upravnog odbora poslovnog udruženja Vojvodina ICT Cluster.

Više

Ljiljana Vučetić

Online novinarstvo

Ljiljana Vucetic

Ljiljana je višegodišnji novinar i stručnjak za odnose s javnošću i marketing. Uređivala je nekoliko online sajtova, radila je na rukovodećim pozicijama nekih od najposećenijih sajtova kod nas i pomaže promociji i aktivno pomaže izgradnju brenda brojnih online medija.

Više

Upis je u toku. Vreme je da odlučite!

Upis za generaciju 2020/21. je otvoren. Broj mesta je ograničen.

Prijavite se odmah »

Top